Introduction

Μαγιονέζα με tapenade! Σάντουιτς με κοτόπουλο, πιπεριά Φλωρίνης και ΝΕΑ μαγιονέζα με tapenade (μια ιδιαίτερη πάστα ελιάς).

Ένα, όχι και τόσο συνηθισμένο dip που θα το εκτιμήσουν οι λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων και όσοι θέλουν να τρώνε σάντουιτς που θα τους εξιτάρουν! Σίγουρα δεν είναι βαρετό!
Μαγιονέζα με tapenade! Σάντουιτς με κοτόπουλο, πιπεριά Φλωρίνης και ΝΕΑ μαγιονέζα με μια ιδιαίτερη πάστα ελιάς tapenade

Μαγιονέζα με tapenade! Σάντουιτς με κοτόπουλο, πιπεριά Φλωρίνης και ΝΕΑ μαγιονέζα με tapenade (μια ιδιαίτερη πάστα ελιάς).

Μαγιονέζα με tapenade!

Μαγιονέζα με tapenade! Σάντουιτς με κοτόπουλο, πιπεριά Φλωρίνης και ΝΕΑ μαγιονέζα με μια ιδιαίτερη πάστα ελιάς tapenade

Ένα, όχι και τόσο συνηθισμένο dip που θα το εκτιμήσουν οι λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων και όσοι θέλουν να τρώνε σάντουιτς που θα τους εξιτάρουν! Σίγουρα δεν είναι βαρετό!

Συστατικά:

  • 6 φέτες ψωμί
  • 1 ψητό φιλέτο κοτόπουλο
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 κουταλιές μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές tapenade
  • 2-3 φέτες μαρούλι

Για το tapenade:

  • 250 γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 1 φιλέτο αντζούγιας
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδου
  • 1 κουταλιά κάπαρη
  • λίγο χυμό λεμόνι
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο

Μέθοδος παρασκευής:

Αρχικά βάζουμε σε ένα μίξερ όλα τα υλικά για το tapenade και τα κάνουμε πάστα. Προσθέτουμε τη ΝΕΑ μαγιονέζα ώστε να γίνει ένα σώμα. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και ψήστε το στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180. Το βγάζετε από το φούρνο και μπορείτε να το κόψετε σε μικρά κομμάτια και να το αφήσετε να κρυώσει. Ψήστε στην τοστιέρα ή στο φούρνο τις φέτες ψωμιού. Απλώστε πάνω τις φέτες το απίθανο dip με ΝΕΑ μαγιονέζα και tapenade. Προσθέστε το κοτόπουλο, την πιπεριά φλωρίνης και το μαρούλι! Δοκιμάστε! Ξετρελαθείτε!

0 comments on “Μαγιονέζα με tapenade! Σάντουιτς με κοτόπουλο, πιπεριά Φλωρίνης και ΝΕΑ μαγιονέζα με tapenade (μια ιδιαίτερη πάστα ελιάς).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: