Bacon Cheeseburger με Fry Sauce!
Αυτό το burger δεν το χορταίνεις!
Συστατικά:
- 1 κουταλιά του γλυκού Worcestershire sauce
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- 2 φέτες τυρί τσένταρ
- 2 ψωμάκια για μπέργκερ κομμένα στη μέση
- 2 ψημένες λωρίδες μπέικον
- 1/2 φλιτζάνι τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιών
- φύλλα μαρουλιού και φέτες ντομάτας
- ΝΕΑ Fry Sauce
Μέθοδος παρασκευής
Σ΄ ένα μεγάλο μπωλ ανακατέψτε τη Worcestershire sauce, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τον κιμά και ζυμώστε. Σχηματίστε 2 μπιφτέκια και ψήστε τα μπιφτέκια στο γκριλ σε μέτρια φωτιά, 5-7 λεπτά η κάθε μεριά. Τοποθετήστε το τσένταρ, σκεπάστε ξανά και ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί, γύρω στα 1-2 λεπτά.
Απλώστε τη Fry Sauce και στις δύο μεριές του κομμένου ψωμιού, βάλτε μέσα το μπιφτέκι, το μπέικον, τις τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιού και αν θέλετε το μαρούλι και τη ντομάτα.
Απολαύστε!
0 comments on “Bacon Cheeseburger με Fry Sauce”