Μαγιονέζα | Dips | Sauces

ΝΕΑ Μαγιονέζα - Deli Cargo Dressings

Στο εργαστήριο γεύσεων Deli Cargo Dressings παράγουμε μαγιονέζα και σως με βάση τη μαγιονέζα, προσεχώς μουστάρδες διαφόρων ειδών και άλλα dips που απογειώνουν το φαγητό σου! Όλα φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι!

giphy.gif

Γνωρίστε τη ΝΕΑ!

Η ΝΕΑ του Deli Cargo που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ένα κορίτσι γεμάτο ζωή! Συμβολίζει τη νέα αρχή, τη δύναμη της αλλαγής και τη δροσιά μιας νέας πορείας!

Έτσι αποφασίσαμε να ονομάσουμε τη σειρά των προϊόντων μας και ελπίζουμε να τα αγκαλιάσετε γιατί είναι γεμάτα φρεσκάδα, νεανικότητα και πολύ πολύ θέληση για ζωή!


ΝΕΑ Μαγιονέζα

Mayonnaise

Δοκιμάστε τη μαγιονέζα μας σε διάφορες εκδοχές: μαγιονέζα κλασσική με 70 % ηλιέλαιο, μαγιονέζα light αλλά και το mayo dressing! Πρόκειται για προϊόντα που διατηρούνται εκτός ψυγείου με διάρκεια ζωής 6 μήνες.

Cocktail Sauce- ΝΕΑ Μαγιονέζα - σωσ κοκτειλ

Dips & Sauces

Συνοδέψτε το φαγητό σας με εξαιρετικά dips σε διάφορες γεύσεις: Mustard, Roasted, Cocktail, Aioli και Fry! Πρόκειται για προϊόντα που διατηρούνται στο ψυγείο με διάρκεια ζωής 3 μήνες.

vegan mayonnaise - βιγκανέζα - vegan μαγιονέζα - μαγιονέζα χωρίς αυγό - ΝΕΑ Μαγιονέζα

Go Vegan

Μαγιονέζα χωρίς αυγό! Για τους χορτοφάγους αλλά και για την περίοδο της νηστείας! Πρόκειται για προϊόντα που διατηρούνται στο ψυγείο με διάρκεια ζωής 3 μήνες.


ποιότητα

Η επιλογή των πρώτων υλών έγινε με αμέριστη προσοχή! Δοκιμάσαμε αυγά και ηλιέλαια διαφόρων ειδών για να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Η συνεργασία μας με τεχνολόγο τροφίμων συνέβαλλε σε ένα πιο επαγγελματικό και προσεγμένο αποτέλεσμα! Όλοι μας οι προμηθευτές διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας και υπόκεινται σε συστηματικούς ελέγχους! Τέλος, το εργαστήριο Deli Cargo Dressings διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο CODEX-ALIMENTARIUS - HACCP.

Καλές πρώτες ύλες...

Deli Cargo Dressings αυγά - ΝΕΑ Μαγιονέζα

Aioli Sauce NEA - ΝΕΑ Μαγιονέζα

γεύση

Μπορείς να προσθέσεις τα προϊόντα Deli Cargo Dressings στο σάντουιτς ή στη σαλάτα σου, να συνοδεύσεις το κρέας ή το ψάρι σου… Η μαγιονέζα πάει με όλα… Με τέλεια ισορροπημένα γευστικά προφίλ, απαλές υφές, και πλούσια αίσθηση στο στόμα, όλες μας οι σως μπορούν να δώσουν ένταση σε όλους τους συνδυασμούς γεύσεων… Είναι αυτό που σου έλειπε… Είναι αυτό που ολοκληρώνει το τέλειο γεύμα.

Δεν μπορείς να αντισταθείς...