Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

thessaloniki food festival

Επιτέλους!!! Μας λείψατε!!! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένες που αυτήν την Κυριακή θα μπορέσουμε να βρεθούμε από κοντά…! Να σας δούμε, να μας δείτε, και να δοκιμάσετε τις μαγιονέζες μας! Θα χαρούμε λοιπόν, να σας συναντήσουμε στη Χριστουγεννιάτικη αγορά τροφίμων στο στολισμένο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 από τις 11 το πρωί! Θα υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα, θα ακούσουμε κάλαντα, θα δοκιμάσουμε νέες γεύσεις, και θα κάνουμε τα απαραίτητα ψώνια για να γεμίσει λιχουδιές το εορταστικό τραπέζι! 

Σας περιμένουμε πως και πως!

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες!

Το Thessaloniki Food Festival και το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Φουαγιέ του Δημαρχείου, με ελεύθερη είσοδο.

Στόχος της εκδήλωσης η προβολή της τοπικής γαστρονομίας, με τη συμμετοχή 40 Ελλήνων παραγωγών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα σχετικά με τα τρόφιμα.

Στηρίζοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία όλες οι δράσεις του Food Festival στοχεύουν στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τα άριστης ποιότητας προϊόντα , να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, σε ένα περιβάλλον με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μουσική.

Με το πνεύμα των Χριστουγέννων να επισκέπτεται το Φουαγιέ του Δημαρχείου την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, θα διατίθενται παραδοσιακά προϊόντα, ενώ θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές για τους επισκέπτες, πάντα μέσα στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών.

Βραβευμένα, καινοτόμα προϊόντα γαστρονομίας, απευθείας από τους παραγωγούς.

Αρώματα, γεύσεις, γλυκιές και αλμυρές δημιουργίες σε live cooking από σπουδαστές του Ι.ΕΚ. Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού.

Και φυσικά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και τραγούδια από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

0 comments on “Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: