μπαγκέτα με κοτόπουλο και aioli sauce

Μπαγκέτα με κοτόπουλο και aioli sauce! Ένα διαφορετικό και νόστιμο σνακ!

Μπαγκέτα με κοτόπουλο και aioli sauce!

Ένα διαφορετικό και νόστιμο σνακ, γρήγορο και εύκολο στην προετοιμασία! Μια μπαγκέτα με κοτόπουλο και aioli sauce! Η aioli sauce θα αφήσει μια σούπερ κρεμώδη και διαφορετική γεύση!

Συστατικά:

1 γαλλική μπαγκέτα

1 στήθος κοτόπουλου, μαγειρεμένο και τεμαχισμένο

1 1/2 φλυτζάνι τυρί παρμεζάνα, τριμμένο. Αν θέλετε μπορείτε να αναμίξετε τυριά και να προσθέσετε τυρί τσένταρ.

Μαϊντανός και σχοινόπρασο, ψιλοκομμένα

1 με 2 φλιτζάνια aioli sauce

Μέθοδος παρασκευής:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 ° C. Κόψτε το γαλλικό ψωμί στο μισό κατά μήκος. Τοποθετήστε τα δύο μισά στο σ’ ένα μεγάλο βουτυρωμένο ταψί ή σε λαδόκολλα με την ψίχα στραμμένη προς τα πάνω. Σε ένα μεγάλο μπωλ, προσθέστε το κοτόπουλο, το τυρί, το μαϊντανό, το σχοινόπρασο και την aioli sauce. Απλώστε το μείγμα κοτόπουλου ομοιόμορφα στο ένα κομμάτι ψωμί. Σκεπάστε με το άλλο μισό. Ψήστε για 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το να σταθεί για 5 λεπτά!

Καταβροχθίστε την υπέροχη μπαγκέτα με κοτόπουλο και aioli sauce!

credits: http://comsaborperfeito.com

0 comments on “Μπαγκέτα με κοτόπουλο και aioli sauce! Ένα διαφορετικό και νόστιμο σνακ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *